A kuratórium elnöke:

Simonka György, mint a térség országgyűlési képviselője, eddig is mindent megtett a  dél-békési térség helyi terveinek megvalósításának segítése érdekében helyben és a döntéshozók, minisztériumok, támogató szervezetek szintjén.

Simonka György

A kuratórium tagjai:

 

Kovács Zoltán, okleveles közgazdász, a Szegedi Tudományegyetem oktatója, címzetes főiskolai docens, aki az Eu-s forrásokból támogatott projektekhez kapcsolódó pályázat-előkészítés, projektmenedzsmenti feladatok teljes körű irányítása, pénzügyi teljesítés felügyelete, kifizetési kérelmek összeállítása, a szakmai megvalósítás és pénzügyi teljesítés összehangolása,valamint banki- pénzügyi- számviteli tanácsadóként szerzett tapasztalatokat. Pénzügyi szakértő

Kovács Zoltán

Kiss Tamás János, jogász, a KF Innotender TAnácsadó Kft. közbeszerzési tanácsadója. Aki az Eu-s forrásokból támogatott projektekhez kapcsolódó közbeszerzési eljárások lefolytatásának legfőbb tudora. Közbeszerzési szakértő.

dr. Kiss Tamás

 Dr. Hegedűs Csaba,

Dr. Hegedüs Csaba a világ birkózó sportjának kiemelkedő egyénisége. Versenyzőként olimpiai bajnok (1972), világbajnok (1971) és kétszeres Európa-bajnok (1976, 1977). Világbajnoki címét azzal a mai napig párját ritkító és soha meg nem ismételt bravúrral szerezte meg, hogy mind a nyolc mérkőzését tussal nyerte meg és lett a legendás Mr. Tus valamint 1971-ben az Év Sportolója. Az 1972. évi Olimpiai Játékokon az ő nevéhez fűződik a magyar olimpiai mozgalom 100. aranyérme. Súlyos autóbalesetét követően hatalmas akaraterővel tért vissza a birkózó szőnyegre és mindent elsöprő győzni akarással egymás után két Európa-bajnoki címet szerzett (1976, 1977) két különböző súlycsoportban (82 kg ill. 90 kg). tovább>>

dr. Hegedűs Csaba

Dr. Mártonffy Béla A FruitVeb Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet és Terméktanács elnöke volt 2014. decemberéig. Jelenleg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Országos Kertészeti Osztályának elnöke. A kertészeti termelés és termelői összefogásban , valamint a piacépítés területén tud segítséget nyújtani.

Dr Márfonffy Béla

dr. Blahó János mesterpedagógus, szakértő, a MagyarTudományos Akadémia Köztestületi tagja, az Orosházi Táncsics Mihály Gimnázium, Szakközépiskola és Kollégium intézményvezetője. A közoktatás szakértője.

dr. Blahó János

Dr. Kovács József országgyűlési képviselő, Pándy Kálmán Megyei Kórház főigazgató főorvosaként dolgozott, a Parlamenti Egészségügyi Bizottság elnöke, jelenleg a Parlament Népjóléti Bizottságának alelnöke. Az egészség-egészségügy szakértője.

dr. Kovács József

Alapító okirat

Végzés

Végzés 1

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit